Ajat muuttuvat, klassikot pysyvät

Sukupolvesta toiseen. Synchro kehitettiin alkujaan palovammapotilaiden hoitoon. Potilaat, joiden keho oli palamisen seurauksena shokissa, eivät pystyneet imeyttämään suun kautta annettua ravintoa eikä ravinteita. Biologi ja Tohtori Albert Laporte tiimeineen päätti kehittää täydellisen ravintoseoksen, joka olisi helposti voiteen avulla imeyttää suoraan transdermaalisesti ihon lävitse elimistöön. Päivien kuluessa, Laporte ja hänen tiiminsä havaitsivat merkittäviä parannuksia palovammapotilaiden ihossa sekä yleisessä kehon paranemisprosessissa.

 

Koko tuotesarjan perusta

Synchro voide oli ensimmäinen GERnétic-hoitotuote ja tänä päivänä koko tuotesarjan sekä sen tutkimustulosten huippusaavutus.

Synchro-voide sisältää täydellisesti imeytyviä vitamiineja (B- , A-, C- , E - ja H), aminohappoja, hivenaineita sekä välttämättömiä rasvahappoja. Puhdasta ja tutkittua medikosmetiikkaa.

Kansainvälinen menestystuote

Synchro-voiteemme on valloittanut kymmeniä tuhansia ihmisiä ympäri maapalloa. Täyteläinen, ihoa hellivä ja erittäin ravitseva ihmevoide - joka on apunasi kaikkialla. Lempeä voide soveltuu myös rikkinäisen ja sairaan ihon hoitoon sekä kirurgisten hoitotoimenpiteiden jälkihoitoon.

 

Ravitsevaa & uudistavaa hoitoa

Synchron uudistavat aktiiviaineet ravitsevat ihoa ja palauttavat sen elinvoiman. Nimensä mukaisesti se synkronoi ja vahvistaa myös muiden voiteiden vaikutusta ja nopeuttaa tuloksia. Voide levitetään useimpien muiden hoitovoiteiden päälle ja sen voi myös sekoittaa Immuno-naamion kanssa. Voiteen uudistavat aktiiviaineet virkistävät, ravitsevat ja pitävät yllä ihanteellista solujen uusiutumista sekä palauttavat ihon elinvoiman. Synchro on koko GERnéticin perusta ja jo useamman sukupolven luottokumppani kauneudenhoidossa.

Klassikkovoidetta voidaan käyttää kaiken kaikkiaan kaikissa ihon erityistarpeissa, joissa tarvitaan solujen toiminnan elvyttämistä ja kudosten uusiutumista. Synchro vahvistaa elimistön kudosten omaa puolustuskykyä ja hidastaa sen vanhenemista, edistää ihon kykyä parantua allergioista, ihottumista, psoriasiksesta, nopeuttaa palovammojen, leikkaushaavojen ja arpien paranemista sekä lievittää ihon punoitusta. Täyteläistä voidetta voidaan käyttää päivä - ja yövoiteen tavoin, sekä tarpeen mukaan paikallisesti erityishoitoa vaativille alueille. Voide ei tuki ihohuokosia. Voidaan käyttää niin kasvojen kuin koko vartalon ja päänahan ihon hoitoon.

Sivellään pienen herneen verran aamuin/illoin kevyesti taputellen ja imeyttäen puhdistetulle iholle. Käytetään tapauksen mukaan myös yhdessä muiden GERnétic-tuotteiden kanssa. Älä lämmitä tai hankaa voidetta kämmenissä, jotta pienet molekyylipohjaiset ravintoainesosat eivät vaurioidu.


Asiakaskokemuksia

 

Oma luottovoiteeni.

“Synchro on kulkenut matkassani jo yli 20 vuotta, se on oma luottovoiteeni. Sen avulla olen parantanut muun muassa rintasyöpäleikkaukseni arvet, lasten kolhut ja perheen palovammat. Se on myös ainoa voide joka soveltuu erityisherkälle iholleni kasvovoiteeksi, ihoni pysyy Synchron avulla aina pehmeänä ja hyvinvoivana.”

— M.A.

Helpotus atopiaan.

“Olen lapsesta asti kärsinyt erittäin pahasta atooppisesta ihosta ja olen allerginen tai yliherkkä monille kosmetiikan ainesosille. Synchro on ainoa tuote, joka on helpottanut voimakkaita iho-oireita ja tuonut
merkittävää helpotusta atopiaani.”

— L.J

Rauhoitusta rosaceaan.

“Muutama vuosi takaperin minulla puhkesi raju papulopustulainen ruusufinni ja kasvoni olivat päivittäin tulessa. Kosmetologini suositteli Synchroa ja vakuutti, että tulen huomaamaan kuinka voide rauhoittaa ihoni. Synchro on todella pitänyt pahimmat oireet poissa ja huomaan, että iho on paremmassa kunnossa kuin pitkään aikaan. Uskomaton tuote!”

— K.S.

Palovammojen sankari.

“Olen nähnyt ja kokenut Synchron todellisen luomisvoiman. Joitakin vuosia taaksepäin mieheni poltti auringossa hartiaselkänsä lähes sairaalakuntoon. Kylmähoidon jälkeen mietin, että mikä nyt olisi neuvoksi. Itse olin käyttänyt Synchroa jo pitkään siihen mennessä ja muistin tai oivalsin yhtäkkiä, että siinäpä taitaa olla miehelleni pelastus. Laitoin näkyvän kerroksen voidetta hartioihin ja hän oli ilman paitaa niin kauan, että tuote imeytyi. Kuinka ollakkaan, hän kertoi että tuska hellittää jo hieman. Ja siitä jatkettiin, kaksi kertaa päivässä voitelin hänen selkänsä. Kipu ja palovammasta johtuva kiristys oli pois jo seuraavana päivänä. Ilman Synchroa olisimme ehkä joutuneet käymään ensiavussa, palovamma oli sen verran paha. Selkä parani kuin huomaamatta ja mikä ihmeellistä iho ei kuoriutunut tai toisin sanoen nahka ei lähtenyt, mikä olisi ilman tätä ihmevoidetta ollut aivan selvä.”

— E.S.

 

Galleria

 

Tutustu kokonaisvaltaiseen kauneusrituaaliin

Soluterapiaan pohjautuva medikosmetiikkasarja GERnéticissä yhdistyy luonnon raaka-aineet, huipputeknologia ja tiede. Ihon omat superfoodit ja yksilöllisesti luodut hoidot löydät vain kosmetologeilta.