Vital Transfer - hormoseuttista ihonhoitoa

Nuoruuden käsitteen mullistava hoitolinja, jonka sisältämät kasviperäiset estrogeenit jäljittelevät estrogeenien tuomia etuja, kuten ihoa täytelöittävää ja heleyttävää efektiä, turvallisesti ja tehokkaasti. Kehitetty kohdennetulle asiakaskunnalle, jolla ilmenee hormoniperäistä ikääntymistä menopaussin johdosta.

 

Kasveista uutetut fytoestrogeenit

Fytoestrogeeneilla on hormonimimeettinen kapasiteetti, jonka ansiosta niitä käytetään myös lääketieteessä luonnollisena hoitona, synteettisen hormonihoidon korvaamiseksi.

Uusinta ihonhoidon bioteknologiaa

GERnétic Vital Transfer - tuotelinja on yksi ensimmäisistä ammatillisen tason ihonhoitolinjoista, joka keskittyy fytoestrogeenien hyödyntämiseen hormonaalisten ikääntymisen merkkien kääntämiseksi.

 

Ruusukultaista elinvoimaa ja hehkua

Tiede on jo pitkään osoittanut, että estrogeenilla on elintärkeä rooli koko kehon kollageenin tukemisessa. Kollageeni on tärkein sidekudos, joka pitää meidät kasassa. Se on elintärkeä osa useimpia kehon rakenteita ja sillä on suuri rooli ihon, lihaskudoksen ja luun tukemisessa. Estrogeeni tukee kollageenia reseptorien kautta. Nämä reseptorit ovat kuin pieniä "lukkoja", joita esiintyy ympäri kehoa ja jotka aktivoituvat "avaimilla", eli estrogeenimolekyyleillä.

Reseptorien tiedetään esiintyvän ihossa ja itse asiassa kasvojen ihossa on enemmän estrogeenireseptoreita, kuin monessa muussa kehon osassa. Tämän osoittaa myös naisten kasvojen hehku hormonisen elinvoiman ja huipun aikana.

Vital Transfer - Tuotelinjassa hyödynnetään soijasta, apilasta ja humalasta uutettuja fytoestrogeeneja sekä liukenevaa natiivikollageenia ja skvalaania.


vitaltransferneliö.jpg

Vital Transfer Visage

Hormoseuttinen erikoisvoide kasvoille

Tämä erittäin kosteuttava, ylellinen voide on kehitetty GERnéticin eksklusiivisen ja kehittyneen fytoestrogeeni-teknologian pohjalta. Sisältää peptidejä, proteiineja ja ravitsevia ainesosia ihon joustavuuden tueksi ja hormonaalisten ikääntymisen merkkien kääntämiseksi. Tuo esiin kasvojen linjat ja silhuetin. Voiteen herkullinen koostumus ja sen tarkkaan valitut vaikuttavat ainesosat jättävät ihon mehukkaan täyteläiseksi.

Levitä hyvin puhdistetulle kasvojen iholle aamuisin ja iltaisin pieni määrä voidetta, kevyesti sivellen. Lisää iltahoidossa päälle Synchro-erikoisvoide.

Tuote on dermatologisesti testattuvitaltransfer.jpg

Vital Transfer Corps

Hormoseuttinen erikoisvoide vartalolle

Erittäin kiinteyttävä ja ylellisen kosteuttava, kehittyneen fytoestrogeeni-teknologian pohjalta suunniteltu koostumus, jonka teho kohdistuu dekolteen, sekä vartalon herkälle ja haavoittuvalle iholle. Dekoltee jää usein liian vähälle huomiolle, sillä se on yksi ensimmäisistä iho alueista, joka osoittaa ikääntymisen merkkejä. Voiteen päivittäinen käyttö lisää dramaattisesti ihon heleyttä ja nuorekasta joustavuutta. Ihosta tulee selkeästi kiinteämpi ja sävyltään tasaisempi.

Levitä iholle aamuisin ja iltaisin pieni määrä voidetta kevyesti sivellen, kaikille niille vartalon alueille joilla esiintyy kuivuutta tai veltostumista.

Tuote on dermatologisesti testattuGalleria

 

Tutustu kokonaisvaltaiseen kauneusrituaaliin

Soluterapiaan pohjautuva medikosmetiikkasarja GERnéticissä yhdistyy luonnon raaka-aineet, huipputeknologia ja tiede. Ihon omat superfoodit ja yksilöllisesti luodut hoidot löydät vain kosmetologeilta.