Veinulo Special Plus - verisuonistoa korjaava seerumi

Veinulo Special Plus - verisuonistoa korjaava seerumi

0.00

Tuotekoko 20ml

Parantaa soluhengitystä edistämällä hapenkulkeutumista verisuonissa ja auttaen torjumaan verenkiertohäiriöitä. Veinulo Special Plus on verisuonia laajentava ja lisäksi sillä on erityisen voimakas vaikutus valtimoihin sekä hiusverisuoniin. Tryptofaanin kulkeutumisen parantuminen tuo keholle 2/3 siitä B3- ja PP-vitamiinin määrästä, jota se tarvitsee soluhengityksen ja aineenvaihdunnan parantamiseen.

Erinomainen soluja stimuloiva seerumi, joka vaikuttaa hiusverisuonissa poistaen verenkierron ja verisuonten häiriöitä, kuten verisuonten läpäisevyyttä, heikkoutta, suonikohjuja sekä keskusja ääreisverenkierron häiriöitä. Sisältää monityydyttymättömien rasvojen antaman antioksidantti vaikutuksen ( F-vitamiini). Säilyttää solunulkoisten elementtien eheyden ja ehkäisee niveltuleh- duksia, valtimoiden kovettumia, suonitukoksia, veritulppia, säärihaavaa sekä hiussuonten heik- koutta. Kosteuttaa ihon ylimpiä kerroksia sekä vahvistaa ihon pinnan suojaa.

Soluja stimuloiva vaikutus auttaa:
•Parantamaan soluaineenvaihduntaa
•Stimuloimaan solujen hapenottokykyä
•Vähentää ikääntymismuutoksia
•Vahvistaa veri- ja hiussuonien seinämiä

Kahdeksan välttämättömän aminohapon yhdistelmä auttaa saavuttamaan täydellisen solujen synergian.

Koostumus
•B3-vitamiini, E-vitamiini (Alpha Tocopherol-29 hiiliatomia)
•Lactobacillus Casei, joka sisältää maitohappoa sekä pieniä peptideitä
•Bioteknologista alkuperää oleva aktiiviaine, solun kasvutekijä (bakteerisuoja pienessä peptidissä) stimuloi solun toimintoja
•Kahdeksan välttämätöntä rasvahappoa– täydellisesti tasapainotettu yhdistelmä optimoi vartalon ihon kauneuden ja terveyden.

Käyttö
VEINULO SPÉCIAL + voidaan käyttää kaikenlaisen ihonhoidon yhteydessä. Levitetään LYMPHO:n jälkeen, ja ennen vaikuttavia tehovoiteita, kuten VASCO ARTERA:a, ADIPO GASTA:a tai SOMITO:a. Hierotaan kevyesti koko hoidettavalle alueelle, joilla on näkyviä verisuoniongelmia: suonikohjut, laajentuneet hiussuonet, mustelmat jne. Stimuloiva ja tasoittava vaikutus parantaa äärimmäisen hyvin verenkiertoa sekä tukosten poistumista. Voidaan käyttää päivittäin aamuin tai illoin, noin 10-15 painallusta kerrallaan.

Voidaan käyttää myös kasvoille couperosan ja verisuonimuutosten hoidossa.

Add To Cart