Somito - kiinteyttävä voide

Somito - kiinteyttävä voide

0.00

Tuotekoko 150ml

Monet tekijät heikentävät ihon kimmoisuutta, joten on välttämätöntä vahvistaa ihon elastisuutta ja säilyttää näin sen kiinteys. Somito ehkäisee ihon veltostumista ja stimuloi ihon pintakerrosten elinvoimaa. SOMITOa käytetään yhdessä muiden vartalotuotteiden kanssa, kiinteyttämään vartalon ihoa ja kudosta. Se taistelee tehokkaasti veltostuneita lihaksia ja kudoksia vastaan. Kiinteyttää ja tasoittaa veltostuneita ihoalueita (käsivarret, vatsa, reidet, pakarat...). Huom! Ei selluliitti-iholle.

Koostumus
•Manteliöljy
•Kaliumjodidi
•C-, K-, B2-, B6- ja D3-vitamiineja

Käyttö
SOMITO on kehitetty vartalon ihon kiinteyttämiseen. Levitetään ihoon hieromalla, kun LYMPHO, VEINULO SPÉCIAL +, VASCO ARTERA ja ADIPO GASTA ovat täysin imeytyneet. Imeytä voide hieromalla kevyesti ja ylöspäin suuntautuvin liikkein, edestä ja takaa, erityisesti sisäreisille, pakaroille ja vatsaan. Päivittäisellä käytöllä (aamuisin, jos mahdollista tai aamuin ja illoin) SOMITO nopeasti palauttaa kudosten kiinteyden.

HUOM! Älä koskaan käytä SOMITO:a ensimmäisten kuukausien aikana, kun hoidetaan kovaa ja syvällä kudoksessa olevaa selluliittiia. Odota, että suurin osa selluliitista on hoitojen myötä poistunut ennen kuin käytät SOMITO:a.

Add To Cart