Cart 0
 

Tutkittua kauneutta

GERnétic tarjoaa holistisen väylän kohti kauneutta ja hyvinvointia. Tuotesarjamme perustuu luonnon, tutkitun lääketieteen (gerontologia ja solubiologia) sekä bioteknologian maailmaan. Maailmassa on monia erinomaisia kosmetiikkasarjoja, mutta vain yksi GERnétic. Filosofiamme on täysin uniikki ja mikään ei kykene kilpailemaan sen kanssa. Tuotteemme perustuvat naturopaattisen lääketieteen tutkimuksiin sekä kehitykseen - me emme hoida vain ihoa, sillä kauneutemmeja hyvinvointimme heijastuu sisältäpäin. GERnétic tuotteet ja hoidot ravitsevat täydellisesti ihoa - sekä kehoa, jolloin voimme holistisesti hoitaa asiakkaamme ravinnollisia tarpeita täydellisesti.

 
 
gernetic-solubiologia.jpg

kAUNEUTTA IHOLLE, HYVINVOINTIA KEHOLLE

Tuotesarjamme on siis muutakin kuin pelkkää kosmetiikkaa - GERnétic on yhdistelmä ihonhoitoa sekä naturopaattista ravitsemusta. Tämä toimintafilosofia on mahdollista, sillä sarjan on luonut lääketieteen Tohtori sekä Biologi Albert Laporte. Hän aloitti työuransa 1954 Pariisissa johtavana ylilääkärinä palovammaosastolla, jossa hän tiimeineen mullisti potilaiden hoito - ja paranemismahdollisuudet transdermaalisen ravinneimeyttämisen avulla. Tällöin sai myös alkunsa koko sarjan tärkein tuote Synchro-voide, joka on edelleen käytössä myös lääketieteen - ja terveydenhoidon parissa ympäri maailmaa.

Elämme mahdollisuuksien maailmassa, sillä kokonaisvaltainen ja terveyttä painottava ihonhoito on nyt suuressa kasvussa. Holistiset ihonhoitotuotteet ovat tulleet jäädäkseen, sillä niillä on uskomattoman voimakas sija todellisten ja pitkävaikutteisten tulosten parissa. Tuotesarjamme on edelläkävijä, sillä olemme vieneet tätä ideologiaa eteenpäin Suomessa jo yli 30-vuotta. Me uskoimme holistiseen ihonhoitoon jo silloin. Nyt, vuonna 2016 GERnétic-tuotteet ovat kasvattaneet uskomattoman kysynnän ympärilleen - sillä mahdollisuudet ovat todella heränneet ympärillämme. Lämmin ja asiantunteva ammattijoukkomme on pysynyt yhdessä jo alkuajoista asti, sillä GERnétic herättää todellista uskollisuutta ympärilleen joka päivä käyttäjäkuntansa keskuudessa. GERnétic on moderni vaihtoehto, jolla on mahdollista saavuttaa vuosien menestys eteenpäin. 

 
gernetic-suomi-finland.jpg

yli 30 vuotta suomessa

Me olemme perheyrityksenä todistaneet tuotteiden todellista tehoa jo pitkään - olemme itsekin kokeneet sukupolven vaihdoksen. Rakkautemme GERnétic-tuotteita kohtaan on siirtynyt jokapäiväiseen elämäämme tuoden uskomatonta onnellisuutta siitä, että saamme edustaa näin uniikkia tuotesarjaa Suomen markkinoillamme.

Hoitomme perustuvat puhtaasti laadukkaisiin ja ihon tarpeisiin räätälöityihin hoitotuotteisiin sekä aitoon ja välittävään, lämpimään kosketukseen. Me emme tarvitse hoitolaitteita, tuottaaksemme todellisia ja pitkävaikutteisia tuloksia. 

Joka päivä GERnétic-maailmassa on uusi matka, sillä emme usko rutiineihin ja valmiisiin hoitokokonaisuuksiin. Jokainen asiakkaamme on erilainen ja heidän ihonhoidolliset tarpeensa muuttuvat sekä vaihtelevat. Asiakkaamme otetaan vastaan hoitolassa yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti - hoitotuotteet valitaan juuri sen hetken tarpeiden mukaisesti. Kutsumme tekniikkaamme ”tilkkutäkki”-hoidoksi. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaalle aina parhaimmat mahdolliset lopputulokset sekä todellisen ihonhoidollisen hyödyn hoidosta. GERnétic-ihoterapeutin vastuu on löytää oikeat hoitotuotteet ihoheijastuksiin - sekä ongelmiin ja parantaa täten autenttisesti asiakkaan hyvinvointia - sekä kauneutta.

Uskomme, että työmme päivittäinen vaihtelevuus ja laajat mahdollisuudet ovat syy siihen, miksi ihoterapeuttimme luottavat tuotesarjaamme vuodesta toiseen. Yksilöllinen lähestymistapa iho-ongelmiin ja oikeiden hoitotuotteiden räätälöinti luo myös todellisia, luottavia ja uskollisia asiakassuhteita hoitolalle.

 
 

Ota yhteyttä

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää GERnéticin mahdollisuuksista hoitolassasi? Me kerromme Sinulle mielellämme lisää. Palvelemme vain kauneuden hoitoalan ammattilaisia, joten pyydämmekin ystävällisesti ilmoittamaan alalla toimivan Y-tunnuksen tai sähköpostitse kuvallisen opiskelu-todistuksen info@bemore.fi. Lisätietoa tulevista koulutuksista sekä päivien sisällöstä löydät maahantuonnin sivultamme www.bemore.fi - muistathan myös ammattilaisten verkkotukkumme osoitteessa www.bemoreshop.fi joka on avoinna kaikille alan ammattilaisille sekä opiskelijoille.

 

TÄYTÄ KAIKKI VAADITTAVAT KENTÄT

Nimi *
Nimi
Toivon yhteydenottoa *