Cart 0
synchro copy.jpg

Synchro
Klassikkovoide

Synchro kehitettiin alkujaan palovammapotilaiden hoitoon. Potilaat, joiden keho oli palamisen seurauksena shokissa, eivät pystyneet imeyttämään suun kautta annettua ravintoa eikä ravinteita. Biologi ja Tohtori Albert Laporte tiimeineen päätti kehittää täydellisen ravintoseoksen, joka olisi helposti voiteen avulla imeyttää suoraan ihon lävitse elimistöön. Päivien kuluessa, Laporte ja hänen tiiminsä havaitsivat merkittäviä parannuksia palovammapotilaiden ihossa sekä yleisessä kehon paranemisprosessissa.

 

ajat muuttuvat - klassikot pysyvät

GERnétic klassikkovoidetta Synchroa voidaan käyttää kaiken kaikkiaan kaikissa ihon ongelmatapauksissa, joissa tarvitaan solujen toiminnan elvyttämistä ja kudosten uusiutumista. Synchro vahvistaa elimistön kudosten omaa puolustuskykyä ja hidastaa sen vanhenemista, edistää ihon kykyä parantua allergioista, ihottumista, psoriasiksesta, nopeuttaa palovammojen ja arpien paranemista sekä lievittää ihon punoitusta.
 

apunasi monessa tilanteessa

Palovammojen ja arpien nopeampi parantuminen, hidastaa ihon sekä ihosolujen ikääntymistä, acnen, rosacean & couperosan hoito, allergioiden ja ihottumien hoito, ihon tulehdustilat, verenpurkaumat ja suonikohjut, psoriasis, raskausarvet ja rintojen hoito, kirurgisten toimenpiteiden jälkeen, sädehoidon jälkeen.

Laporten vinkki!
Synchroa kannattaa sivellä aavistuksen verran myös korvalehtiin, solar plexukseen ja jalkapohjiin. Nämä ovat meridiaanien ydinkohtia, joiden kautta voidaan vahvistaa koko elimistöä.

Synchro-voidetta on saatavilla 30ml, 50ml ja 50ml+50ml säästöpakkauksena.

GERnétic Synchro - ravitseva ja uudistava erikoisvoide VAIN VALTUUTETUILTA KOSMETOLOGEILTA