Zen Control - mielialan ja kroonisen stressin hoitoon

gerneticnaturdiet-zen-luontaishoitomielialanhoitoon.jpg
gerneticnaturdiet-zen-luontaishoitomielialanhoitoon.jpg

Zen Control - mielialan ja kroonisen stressin hoitoon

0.00

Tuotekoko 30kapselia/1kk tehokuuri

Ravintolisä mielialan parantamiseen ja henkisen harmonian löytämiseen. 100% luonnon kasviuutteet uutettuna puhtaalta biologiselta farmilta, Ranskan maaseudulta – kaukana saasteista ja ympäristömyrkyistä.

Nykypäivän hektisyys, kiire ja stressi aiheuttavat henkisesti että fyysisesti kehollemme paljon harmia. Henkilöt jotka ovat useimmiten hermostuneita, ahdistuneita, väsyneitä ja levottomia saavat suuren avun ZEN ravintoainevalmisteesta. Täydellinen luonnontuote, joka rauhoittaa, edistää rentoutumista ja virkistää mielialaa. Valmisteen sisältämät kasviuutteet ovat täysin turvallisia myös lapsille. 1kk tehokuuri.

  • Mielialan parantamiseen, masennuksen ja väsymyksen hoitoon
  • Kroonisen stressin hoitoon
  • Yleiseen virkistykseen ja energian saavuttamiseen
  • Henkisen harmonian löytämiseen – joogan ja meditaation tueksi
  • 1 kapseli aamuisin aamupalan ja vesilasillisen kera

Sitruunamelissauute 80mg, Ruusujuuriuute 20mg, Magnesium 112mg, B6-vitamiini 1.4 mg. Pakkaus sisältää 30 kapselia 391 mg – Netto Paino: 11.73g

Kuuriluontoiseen käyttöön. Yksi paketti sisältää 1kk tehokuurin, jonka jälkeen pidämme taukoa jotta emme yliravitse elimistöä. Tehokuurin avulla elimistön toiminnot tasapainottuvat ja ravinteet kulkeutuvat sinne, missä niistä on puutoksia. Vain yksi Natur Diet-kuuri kerrallaan, jonka jälkeen on mahdollista siirtyä toiseen.

 

Add To Cart