Jeunesse - antioksidanttisuoja hyvinvoinnin ja nuorekkuuden tueksi

gerneticnaturdiet-jeunesse.jpg
gerneticnaturdiet-jeunesse.jpg

Jeunesse - antioksidanttisuoja hyvinvoinnin ja nuorekkuuden tueksi

0.00

Tuotekoko 30kapselia/1kk tehokuuri

Ravintolisä joka sisältää super-antioksidantteja, ihon ja kehon nuorekkuuden tueksi. 100% luonnon kasviuutteet uutettuna puhtaalta biologiselta farmilta, Ranskan maaseudulta – kaukana saasteista ja ympäristömyrkyistä.

Ikuinen nuoruus on vain kaunis haave eikä kukaan voi ikävä kyllä välttää vanhenemista. Mutta ihon luonnollisia toimintoja tukemalla ja parantamalla ikääntymisprosesseja on mahdollista säädellä ja hidastaa. Tasapainotettu ruokavalio yhdistettynä Jeunesse-ravintoainevalmisteeseen joka sisältää voimakkaita superantioksidantteja, hidastaa ikääntymistä merkittävästi ja ehkäisee ikääntymistä aiheuttavien tekijöiden vaikutusta (stressi, tupakka, alkoholi, huonot ruokailutottumukset – pikaruoka ja jatkuvat laihdutuskuurit.) Hidastaa elimistön ja erityisesti ihosolujen ikääntymistä, virkistää anemia – ja asteniatapauksissa, antioksidantit ehkäisevät vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita soluissa, vahvistaa elimistön puolustuskykyä ja ikääntymistä nopeuttavien tekijöiden vaikutusta. 1kk tehokuuri.

  • Ennenaikaiseen ikääntymiseen ja ikääntymismuutoksiin
  • Anemia – ja Astenia tapauksiin
  • Auringon aiheuttamia vaurioita vastaan
  • Elimistön suojaksi vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita vastaan
  • 1 kapseli aamuisin aamupalan ja vesilasillisen kera

Kuivattu rypäleensiemenjauhe 10mg, Mustikkajauhe 50mg, A-vitamiini 120µg, B1-vitamiini 165µg, B2-vitamiini 210µg, B3-vitamiini 2.4mg, C-vitamiini 12mg, E-vitamiini 1.8mg, Magnesium 56mg, Sinkki 1.5mg, Seleeni 8.25µg. Pakkaus sisältää 30 kapselia 379 mg – Netto paino: 11.37 g

Kuuriluontoiseen käyttöön. Yksi paketti sisältää 1kk tehokuurin, jonka jälkeen pidämme taukoa jotta emme yliravitse elimistöä. Tehokuurin avulla elimistön toiminnot tasapainottuvat ja ravinteet kulkeutuvat sinne, missä niistä on puutoksia. Vain yksi Natur Diet-kuuri kerrallaan, jonka jälkeen on mahdollista siirtyä toiseen.

 

Add To Cart