Cellu - aineenvaihdunnan tueksi ja rasvakertymien hajottamiseen

gerneticnaturdiet-cellu-luontaishoitoselluliitinjaaineenvaihdunnanhoitoon.jpg
gerneticnaturdiet-cellu-luontaishoitoselluliitinjaaineenvaihdunnanhoitoon.jpg

Cellu - aineenvaihdunnan tueksi ja rasvakertymien hajottamiseen

0.00

Tuotekoko 30kapselia/1kk tehokuuri

Ravintolisä selluliitin hoitoon ja ehkäisyyn. 100% luonnon kasviuutteet uutettuna puhtaalta biologiselta farmilta, Ranskan maaseudulta – kaukana saasteista ja ympäristömyrkyistä.

 

“Appelsiini-iho”, eli tuttavallisemmin selluliitti – saattaa vaivata joitakin naisia jo murrosiästä lähtien. Selluliitti on erityisesti “naistellisten” naisten vaiva, joka on seurausta huonosta verenkierrosta sekä epätasapainoisesta ruokavaliosta. Kun ruokavaliota tasapainotetaan välttämättömiä ravintoaineita sisältävän CELLU-valmisteen avulla, selluliitti saadaan selkeästi hälvenemään ja ehkäistään tulevia mahdollisia muutoksia. Edistää verenkiertoa ja auttaa täten vähentämään selluliittia, vaikuttaa suotuisasti kokonaisaineenvaihduntaan ja erityisesti endrokriiniseen hormonieritysjärjestelmään, tasapainottaa hormonituotantoa, poistaa kivuliaan appelsiini-ihon tulehdusreaktioita. 1kk tehokuuri.

  • Selluliitin hoitoon ja ehkäisyyn
  • Hormonitasapainon hallintaan
  • Verenkierron ja aineenvaihdunnan aktivoimiseen
  • Selluliitista aiheutuvan kivun ja tulehdusreaktioiden hoitoon
  • Turvotuksen hoitoon ja nesteen poistoon
  • 1 kapseli aamuisin aamupalan ja vesilasillisen kera

Kuivattu rypälepuriste 250mg, Kuivattu ananasuute 50mg , Vihreä tee-jauhe 40mg , C-vitamiini 80mg, Kupari 1mg. Pakkaus sisältää 30 kapselia 512 mg – Netto Paino: 15.36 g

Kuuriluontoiseen käyttöön. Yksi paketti sisältää 1kk tehokuurin, jonka jälkeen pidämme taukoa jotta emme yliravitse elimistöä. Tehokuurin avulla elimistön toiminnot tasapainottuvat ja ravinteet kulkeutuvat sinne, missä niistä on puutoksia. Vain yksi Natur Diet-kuuri kerrallaan, jonka jälkeen on mahdollista siirtyä toiseen.

Add To Cart