ACN - puhdistuskuuri iholle

gerneticnaturdiet-acn-aknenluontaishoito.jpg
gerneticnaturdiet-acn-aknenluontaishoito.jpg

ACN - puhdistuskuuri iholle

0.00

Tuotekoko 30kapselia/1kk tehokuuri

Ravintolisä ihon täydelliseen, puhtaaseen ja hyvinvoivaan balanssiin. 100% luonnon kasviuutteet uutettuna puhtaalta biologiselta farmilta, Ranskan maaseudulta – kaukana saasteista ja ympäristömyrkyistä.

Ihon epäpuhtaudet ja toimintahäiriöt ovat nykyisin yhä yleisempiä. Ongelmat johtuvat useimmiten liian rasvaisesta (eläinrasvat) ja liian hiilihydraattipitoisesta (prosessoidut sokerit) ruokavaliosta, joiden vuoksi ruoansulatuselimistö (maksa, sappi) ylirasittuu – tämä näkyy erityisesti kasvojen iholla komedoina ja finneinä, laajentuneina ihohuokosina sekä lisääntyneenä talinerityksenä. Ravintolisä edistää komedojen häviämistä, tasapainottaa ihon talineritystä (seborrea), auttaa supistamaan ihohuokosia, hoitaa ihon epäpuhtauksia sekä aknea, tukee ruoansulatusta ja maksan toimintaa. 1kk tehokuuri.

  • Iho-ongelmista kärsiville: akne, rosacea, seborrea, komedot, laajentuneet ihohuokoset
  • Elimistön puhdistukseen ja detox-kuurin tueksi
  • Ruoansulatuksen tukemiseen ja tasapainotukseen
  • 1 kapseli aamuisin aamupalan ja vesilasillisen kera

Kuivattu nokkosuute 100mg, Takiaisenjuurijauhe 100mg, C-vitamiini 80mg, A-vitamiini 800µg, Kupari 1mg ja Magnesium. Pakkaus sisältää 30 kapselia 379 mg – Netto paino: 11.37 g

Kuuriluontoiseen käyttöön. Yksi paketti sisältää 1kk tehokuurin, jonka jälkeen pidämme taukoa jotta emme yliravitse elimistöä. Tehokuurin avulla elimistön toiminnot tasapainottuvat ja ravinteet kulkeutuvat sinne, missä niistä on puutoksia. Vain yksi Natur Diet-kuuri kerrallaan, jonka jälkeen on mahdollista siirtyä toiseen.

Add To Cart