Immuno - korjaava voidenaamio

Immuno - korjaava voidenaamio

0.00

Tuotekoot 30ml & 50ml

Naamio, joka puhdistaa, poistaa epäpuhtauksia, supistaa ja uudistaa ihoa. Kun Immunoa sekoitetaan tasasuhteessa Synchroon, saavutetaan erinomainen puhdistava hoitosekoitus akne ihon hoitoon - sekoituksella on myös ihon ikääntymistä ehkäisevä vaikutus. Tyvisoluja tehokkaasti uudistava, supistava ja hoitava voidenaamio. Immuno parantaa myös ihon luonnollista pH-arvoa ja sillä on puhdistava, tasoittava ja virkistävä vaikutus. Se tasapainottaa ihoa psoriasiksen, ihottuman, rosacean ja rasvoittuvan ihon hoidossa sekä supistaa ja uudistaa ihoa. Auttaa tehokkaasti ehkäisemään ikääntymisen merkkien näkymistä ja muodostumista ihossa. 

Naamiona: Levitetään kasvojen, kaulan ja decolleten iholle n. 1mm paksuiseksi kerrokseksi, annetaan vaikuttaa n. 15min ja huuhdellaan pois. 

Voiteena: Sekoitetaan tasasuhteessa 1 osa Immunoa ja 1 (tai 2) osaa Synchroa. Synchro parantaa ihon puolustuskykyä ravitsemalla ihoa ja rauhoittamalla tulehdusta. Tämä seos on hoito tulehtuneeseen akneen ja finneihin, ihon ennenaikaiseen ikääntymiseen, syviin ryppyihin, aknearpiin, epäpuhtaalle iholle, pigmenttiläiskiin sekä venymäarpiin. Gernétic-kasvohoidon kasvohieronta suoritetaan 1:1 suhteella Immunoa ja Synchroa. 

KOOSTUMUS
Immuno sisältää rasvahappoestereitä sisältäviä botaanisia öljyjä, kaoliinia sekä erittäin tehokasta biologista uutetta, jossa on runsaasti yhdistettyjä hivenaineita sekä aminohappoja. Nämä kaikki yhdessä vaikuttavat ihon toimintojen tasapainottumiseen sekä normalisoitumiseen.

Add To Cart