gernetic-valmistelu

1. Valmistelu

Puhdistus ja lempeä kuorinta ihotyypin mukaisesti. Aloitamme hoidon aina mieltä rauhoittavilla sivelevillä effleurage-liikkeillä, jotka valmistelevat ihon sekä kehon vastaanottamaan aktiiviset hoitotuotteemme. GERnétic hoidossa käytettävät aistilliset eteeriset öljyt imeytetään hoidon alussa jalkapohjiin ja niitä suositellaan käytettävän jokaisessa hoidossa niiden fysiologisten ominaisuuksiensa vuoksi.

gernetic-stimulaatio

2. Stimulaatio

Hoidamme ihoa stimuloivilla hoitoseerumeilla, jotka aktivoivat muun muassa soluhengitystä, nestekiertoa sekä synergiaa ja tehostavat näin myös muiden hoitotuotteiden aktiivista tehoa.

gernetic-aktivaatio

3. Aktivaatio

Otamme asiakkaamme aina vastaan yksilöllisin ja muuttuvin tarpein. Aktivaatio kohdassa muodostamme ihotyypin - ja heijasteiden mukaisen “tilkkutäkki”-sijoittelun hoitotuotteista, joista osa hoitaa muun muassa epäpuhtauksia, couperosaa, kiinteydenmenetystä tai elottomuutta. Emme siis tee valmiita hoitoprotokollia, jotka keskittyvät vain yhteen hoitotavoitteeseen (kosteuttava, kiinteyttävä, kirkastava.)
Hoidamme asiakastamme aina kokonaisvaltaisesti ja hoidossamme saat vasteen kaikkiin ihotarpeisiisi yhdellä kerralla.

shutterstock_793842775.jpg

4. Uudistus

Lempeä effleurage-hieronta kasvoille sekä decolteelle ravitsevalla voideyhdistelmällämme. Hoitotuotteidemme syvin ideologia on parantaa ja ravita solutoimintaa, jolloin ihon biologinen uusiutuminen sekä muut toiminnot vahvistuvat merkittävästi. Näin myös ihon ennenaikainen ikääntyminen hidastuu, entsyymitoiminnot palautuvat ja uusiutuminen nopeutuu, tuloksena heleän hyvinvoiva iho. Kutsumme tätä ihon hyvinvoivaa tilaa nimellä “GERnétic Glow” sillä sen todella erottaa, kun asiakkaalla on myös kotona käytössä uudistava ja ravitseva Synchro-voiteemme.

gernetic-naamio.jpg

5. Vahvistus

Kun olemme imeyttäneet iholle tarpeiden mukaisen ravintococktailin, tehostamme niiden imeytymistä sekä vaikutusta ammattinaamioillamme. Naamioiden okklusiivinen ominaisuus tehostaa aktiiviaineiden vaikutusta, jolloin saavutamme parhaimmat lopputulokset yksilöllisesti räätälöidyssä hoidossamme.

gernetic-suojaus

6. Suojaus

Hoidon jälkeen valitsemme ihotyypille soveltuvimman päivävoiteen sekä aurinkosuojan, jotta syvähoidettu iho pysyy täydellisesti suojattuna.


Galleria


Tutustu kokonaisvaltaiseen kauneusrituaaliin

Soluterapiaan pohjautuva medikosmetiikkasarja GERnéticissä yhdistyy luonnon raaka-aineet, huipputeknologia ja tiede. Ihon omat superfoodit ja yksilöllisesti luodut hoidot löydät vain kosmetologeilta.