Cart 0
 GERnétic-tuotesarja perustuu gerontologian ja solubiologian laajaan tutkimustyöhön sekä tuloksiin

GERnétic-tuotesarja perustuu gerontologian ja solubiologian laajaan tutkimustyöhön sekä tuloksiin

Albert Laporte

Gernétic - ammattikosmetiikkasarjan ja tuotteiden tarina alkoi palovammaosastolla Pariisissa 1977 luvulla, jossa ranskalainen solubiologi, tutkija ja tohtori Albert Laporte kehitti uniikin formulan, joka kykeni nopeuttamaan palovammojen paranemisprosessia hämmästyttävän nopeasti, vahvistamalla ihon luonnollista puolustus - ja uusiutumiskykyä. Tämän ainutlaatuisen reseptin huomattiin myös parantavan kokonaisvaltaisesti kehon sekä ihon terveyttä. Synchro - palovammavoide loi johtavan sekä onnistuneen polun kohti laajaa Gernétic-tuotevalikoimaa, joiden teho ja filosofia on ainoaa laatuaan koko maailmassa. Albert Laporte havaitsi myös mahdollisuudet transdermaalisessa imeyttämisessä: peptidit, oligopeptidit, proteiinit, vitamiinit ja hivenaineet oli mahdollista imeyttää ihoon niiden pienen molekyylipainon sekä polarisuuden avulla. 

GERnétic-tuotteiden aktiiviainesosat muokataan laboratoriossa bioteknologian avulla pieniksi yhdistelmämolekyyleiksi, jotka vastaavat ihosolujen sekä soluväliaineen luontaisia elementtejä. Tämän avulla ihoa ei tarvitse hoitaa voimakkain keinoin, jotta aitoja ja pintaa syvempiä tuloksia syntyy. 

Historiaa

GERnétic tuo kokemuksena ja tietonsa tieteestä sekä kauneudenhoidosta laajan tuotevalikoimansa avulla. Tuotteemme ravitsevat ihoa ja palauttavat ihon luonnollisen kauniin säteilyn. Kohdistamalla hoidon tarkasti ihon vaatimiin hoitoedellytyksiin kuten: kuivuuteen, akneen, rasvaisuuteen, juonteisiin, herkkyyteen, arpiin, couperosaan ja pigmentoitumiseen sekä uuttamalla tuotteisiin tehokkaat luonnon ainesosat (proteiinit, aminohapot sekä vitamiinit) omalta biologiselta farmiltaan - GERnétic tuotteet toimivat harmoniassa jokaisella ihotyypillä tuottaen uskomattomia tuloksia.

Kaikki aktiiviainesosamme ovat uutettuja luonnosta, juurikin siksi - että iho vastaanottaa luonnolliset ainesosat paremmin kuin synteettiset. Tämä tekee sarjastamme jo edelläkävijän, modernin ihonhoidon viidakossa jossa pyritään keksimään uusia mullistuksia ja trendejä, käyttämättä aikaa vuosikymmenien tutkimuksiin jotka takaavat ja varmistavat asiakkaille luvatut lopputulokset.

 

Yksilöllisyys

Jokainen iho on uniikki - niin sitä pitää myös hoitaa. Iho on monimutkainen ja alati muuttuva elin, joka sisältää monia erikoistuneita soluja sekä rakenteita. Ihomme koostuu kolmesta kerroksesta: epidermiksestä, dermiksestä sekä ihonalaiskudoksesta, jotka uudistuvat jatkuvasti. Kasvojen iho on herkkä alue, joka on alttiina ympäristötekijöille sekä elämäntavoille. Vaikuttamalla syvällä ihokerroksissa, GERnétic tuotteet stimuloivat ihon luonnollista kykyä parantua ja uudistua kohdentamalla tehonsa ja ravintoaineensa soluille, jotka tarvitsevat hoitoa ja energiaa. Tuloksena elvytetty vitaalisuus niin iholla kuin solutasolla, ja pitkäkestoiset lopputulokset.

 

Tutkimukset

20 vuotta pohjatutkimuksia. Tämä uusi lähestymistapa ihonhoidossa ei tullut eteen vain sattumalta: se oli 20 vuoden tieteellisten tutkimusten perusta: soluhoitojen, biologian sekä gerontologian parissa. Biologia on luonnotiedettä, joka koskee tutkimuksia elämästä ja elävistä organismeistä, sekä niiden rakenteesta, toiminnasta ja kasvusta. Gerontologia tutkii ikääntymisen prosesseja sekä muutoksia, jotka tapahtuvat solutasolla kehomme vanhetessa.

Gernétic-laboratorion tutkimusten edetessä, Albert Laporte huomasi että monet iho-ongelmat kuten herkkyys, tulehdukset ja ennenaikainen ikääntyminen olivat seurasta solujen ravinnon puutteesta.  Hänen kokemus solujen ravitsemustietouden parissa loi mahdollisuuden kehittää ja uuttaa täysin uudenlaisia ravitsevia molekyylejä, jotka auttoivat soluja toimimaan tehokkaasti sekä hyvinvoivasti. Koska soluilla on uskomaton kyky uudistua itsenäisesti ravitsevien molekyylien avulla, kuten aminohapot, proteiinit, vitamiinit sekä hivenaineet, on iho-ongelmien mahdollista parantua tehokkaasti sekä täydellisesti. Kun ihosolut voivat hyvin ja saavat päivittäistä energiaa, hidastuu myös ikääntymisprosessit niin kehossa kuin iholla.  

 
 Auringonkukan (Helianthus Annuus) kantasolu 

Auringonkukan (Helianthus Annuus) kantasolu 

Hellävaraista ihonhoitoa

Gernétic-tuotteet parantavat energiaa sekä hyvinvointia kaikissa ihosoluissa. Laboratorio on uuttanut uniikit molekyylit jokaiselle solulle eri tarpeisiin. Tämä on ainutlaatuinen lähestymistapa iho-ongelmien sekä ikääntyneen ihon hoidossa. Esimerkiksi, jos firoblastisolut eivät pysty tehokkaasti tuottamaan kollageenia tai elastiinia, joka johtaa ihon elastisuuden häviämiseen - hoidamme tapausta tarvittavilla ravintoaineillajotka vahvistavat firoblastien toimintaa, lopputuloksena ihon kiinteytyminen luonnollisten toimintojen avulla. Jokainen Gernétic-tuote auttaa elvyttämään sekä suojaamaan ihoa, hyödyntämällä ihon omaa luonnollista uudistumiskykyä.

soluja Ravitsevat ainesosat

Gernétic uuttaa aktiiviaineensa hyödyntämällä kehittynyttä biotekniikkaa: yksisoluiset merilevät, erityisesti chlorella ja spirulina, sekä kasvisolut muunnetaan yhdisteeksi, joka sisältää runsaasti aminohappoja, peptideitä tai muita rikkaita elementtejä, kuten hivenaineita ja vitamiineja puhtaista mikro-organismeista. Nämä ovat innovaatiot, jotka muodostavat Gernétic-filosofian sekä tutkimukset tänään ja tulevaisuudessa Gernétic-laboratoriossa. Tuotekehittäjät sekä biokemistit etsivät aina uusia mahdollisuuksia, luonnolliseen sekä hellävaraiseen mahdollisuuteen parantaa ihon sekä kehon kokonaisvaltaista terveyttä sekä kauneutta. Kaikki tehoaineet joita tuotteissa käytetään, ovat peräisin luonnosta eikä Gernétic-tuotteita ole testattu eläimillä. Tuotteissa käytetyt raaka-aineet ovat kliinisesti testattu ja sisältävät vain iholle turvallisiksi todettuja ainesosia. Kaikki ainesosat ovat kansainvälisen lääkeaineluettelon mukaisia.

 
gernetic-tuotteet.png

LUOTETTAVUUS JA KOKEMUS

Gernétic-tuotteita Suomessa suosittelevat myös ihotautilääkärit. Tuotteita käytetään myös kirurgisten toimenpiteiden PRE - ja POST-tukihoitona. Suomen Kansallisooppera on myös luottanut Gernétic-tuotteisiin monien vuosien ajan. Lähes 100% allergisoimattomia, puhtaita ja laadukkaita tuotteita - herkemmällekin suomalaiselle iholle. 

100% ammattikosmetiikkaa - ei internetmyyntiä

Gernétic-tuotteita on mahdollista ostaa valtuutetulta ja tuotesarjaan koulutetulta ihonhoidon ammattilaiselta, eli kosmetologilta. Kosmetiikkatuotteitamme ei siis ole myynnissä internetin verkkokaupoissa tai selektiivissä tavarataloissa. Ei nyt eikä tulevaisuudessa.