Sovellettua solubiologiaa

Tervetuloa GERnétic Internationalin maailmaan. Täällä terveys ja kauneus kulkevat käsi kädessä ja jokaisessa tuotteessa yhdistyvät huipputeknologia, hoitavuus ja hyvinvointi. 

GERnétic Internationalin tuotteissa ja hoitomenetelmissä yhdistyvät syvällinen solubiologian tietämys sekä bioteknologian huippumenetelmät. Tuotteisiin valitaan aina puhtaimmat ja tehokkaimmat saatavilla olevat aktiiviaineet, jotka kannustavat ihoa korjaamaan itse itseään sisältä päin. 

 

Tuotemerkki

Tuotemerkki GERnétic International koostuu kahdesta tohtori Albert Laporten laajasti hyödyntämästä tieteenalasta: 

1. Gerontologia eli vanhenemisen tiede 2. Genetiikka, joka on solujen biologiaa tutkivaa tiedettä.
 

Laadukasta ammattihoitoa

GERnétic Internationalin tuotteissa noudatetaan kosmetiikan hyvien valmistustapojen ISO 22716 -normia ja niiden tehokkaat sekä huippupuhtaat valmistustekniikat vastaavat medikosmetiikan kaikkein tiukimpiin edellytyksiin.


Al-bert-Laporte.jpg

40 vuotta intohimoista työtä

Laboratoires GERnétic Synthèse -laboratorion perustaja, solubiologi ja solujen vanhenemisprosessien ehkäisemisen pioneeri, Tohtori Albert Laporte käytti koko uransa tähän tutkimukseen.

GERnétic Internationalin taru alkoi muotoutua 1960-luvulla, jolloin pariisilaisessa pahojen palovammojen hoitoon erikoistuneessa sairaalassa tuolloin työskennellyt Albert Laporte alkoi tutkia soluterapian mahdollisuuksia ihon hoidossa. Hän pyrki sekä lieventämään potilaiden kärsimyksiä että parantamaan vaurioituneen ihon kuntoa ja ulkonäköä.

Myöhemmin Tohtori Laporte siirsi innovoivan soluterapiakonseptinsa kauneudenhoidon puolelle ja alkoi kehittää sitä siellä. Hän halusi luoda erityisen tehokkaan tuotesarjan, joka sisältäisi runsaasti tiiviissä muodossa olevia tehoaineita.


Dr. Albert Laporte otti vastaan innovatiivisen soluterapiaan pohjautuvan konseptin ja kehitti sen toiminnan kauneudenhoidon maailmaan. Hänen tavoitteena oli luoda joukko erittäin rikkaita ja erityisen tehokkaita hoitotuotteita.


gernetic- bioteknologi

Kehon harmonia

Hän käsitteellisti teoriansa siitä, että keholla on kyky palauttaa terveyden harmonia kun solut vastaanottavat oikeassa suhteessa välttämättömiä aktiivisia ja ravitsevia molekyylejä. Hänen arvostetuissa solubiologian tutkimuksissa todettiin, että lukuisat
iho-ongelmat johtuivat suoraan solutasolla esiintyvistä puutoksista.

Edelläkävijänä dermokosmetiikan kehityksessä ja valmistuksessa, hän päätti lisätä nämä tutkitut aktiiviset ravintoaineet tuotekoostumuksiin.

Kansainvälinen lähestymistapa on, että ihoon tarjotaan sille optimaalinen määrä välttämättömiä- ja ravitsemuksellisia molekyylejä. Tämä auttaa ihon uudistumisprosessia, joka kannustaa ihoa korjaamaan itse itseään sisältä päin, tuoden näin helpotusta iho-ongelmiin ja samalla hidastaen iholla näkyviä ikääntymisen merkkejä.

gernetic-hoitometodi

Metodi

Iho on ihmisen suurin elin. Se on paljon enemmän kuin suojapeite, joka pitää elimistön sisäelimet paikallaan. Iho on elävä ja monimutkainen elin, jonka erikoistuneet solut pitävät sen toimintaa ja uusiutumista jatkuvasti yllä.

Iho suojaa elimistöä kaikilta ulkoisilta vaurioittavilta tekijöiltä, kuten mikrobeilta, saasteilta, kemiallisilta aineilta ja auringonsäteilyltä. Se myös torjuu ihonalaiskudoksen kuivumista. Iholla on kuitenkin paljon enemmän tehtäviä kuin pelkkä suojaaminen – sen elintoiminnoilla on ihmiskehon kokonaisuudessa erittäin merkittävä osuus, mikä on osoitettu niin ihotautiopin kuin modernin kosmetiikan uusimmissa tutkimuksissa.

gernetictulokset.jpg

Soluterapia

Kaikki elimistön sisäiset puutostilat ja toimintahäiriöt näkyvät ihossa heleyden, kimmoisuuden ja terveen värin puutteena: iho heijastaa aina elimistön sisäistä tilaa. Mikroskooppisen pienet molekyylit voivat kulkea valikoidusti ihon läpi, joka tarjoaa mahdollisuuden imeyttää ja suodattaa ravinteita elimistöön ihon kautta. Sisäelinten terveyttä voidaan siis edistää kuljettamalla ihon kautta elimistöön tarkasti annosteltuja vitamiini-, hivenaine - ja aminohappoyhdistelmiä.
Mitä terveempi elimistö, sitä elinvoimaisemmilta iho ja vartalo näyttävät.

GERnétic Internationalin ainutlaatuisen perusperiaatteen mukaisesti sisäisiä puutostiloja korjaamalla transdermaalisesti on mahdollista korjata tai poistaa iholla näkyviä ulkoisia ongelmia. Tätä varten tarjolla on laaja valikoima dermakosmetiikan pohjalta valmistettuja medikosmeettisia ja huippulaboratoriossa tutkittuja hoitotuotteita.


Filosofia

 

GERnétic International – välttämättömiä ravinteita elimistöön ihon kautta.

— Dr. Albert Laporte

 

Galleria


Tutustu kokonaisvaltaiseen kauneusrituaaliin

Soluterapiaan pohjautuva medikosmetiikkasarja GERnéticissä yhdistyy luonnon raaka-aineet, huipputeknologia ja tiede. Ihon omat superfoodit ja yksilöllisesti luodut hoidot löydät vain kosmetologeilta.