Sovellettua solubiologiaa.

Tervetuloa GERnétic Internationalin maailmaan. Täällä terveys ja kauneus kulkevat käsi kädessä ja jokaisessa tuotteessa yhdistyvät huipputeknologia, hoitavuus ja hyvinvointi. 

GERnétic Internationalin tuotteissa ja hoitomenetelmissä yhdistyvät syvällinen solubiologian tietämys sekä bioteknologian huippumenetelmät. Tuotteisiin valitaan aina puhtaimmat ja tehokkaimmat saatavilla olevat aktiiviaineet, jotka kannustavat ihoa korjaamaan itse itseään sisältä päin. 

 

Tuotemerkki

Tuotemerkki GERnétic International koostuu kahdesta tohtori Albert Laporten laajasti hyödyntämästä tieteenalasta: 

1. Gerontologia eli vanhenemisen tiede 2. Genetiikka, joka on solujen biologiaa tutkivaa tiedettä.
 

Laadukasta ammattihoitoa

GERnétic Internationalin tuotteissa noudatetaan kosmetiikan hyvien valmistustapojen ISO 22716 -normia ja niiden tehokkaat sekä huippupuhtaat valmistustekniikat vastaavat medikosmetiikan kaikkein tiukimpiin edellytyksiin.

 

40 vuotta intohimoista työtä.

GERnéticin tuotteet ovat pitkän tutkimustyön tulosta. Laboratoires GERnétic Synthèse -laboratorion perustaja, solubiologi ja solujen vanhenemisprosessien ehkäisemisen pioneeri, tohtori Albert Laporte käytti koko uransa tähän tutkimukseen. 

GERnétic Internationalin taru alkoi muotoutua 1960-luvulla, jolloin pariisilaisessa pahojen palovammojen hoitoon erikoistuneessa sairaalassa tuolloin työskennellyt Albert Laporte alkoi tutkia soluterapian mahdollisuuksia ihon hoidossa. Hän pyrki sekä lieventämään potilaiden kärsimyksiä että parantamaan vaurioituneen ihon kuntoa ja ulkonäköä. 

Myöhemmin tohtori Laporte siirsi innovoivan soluterapiakonseptinsa kauneudenhoidon puolelle ja alkoi kehittää sitä siellä. Hän halusi luoda erityisen tehokkaan tuotesarjan, joka sisältäisi runsaasti tiiviissä muodossa olevia tehoaineita. Samalla hän täsmensi teoriaansa siitä, että elimistö kykenee itse palauttamaan terveytensä ja tasapainonsa, kunhan sen soluihin tuodaan niiden tarvitsemia välttämättömiä aktiivisia ravintoaineita täsmällisesti annosteltuina. Tutkimustensa pohjalta tohtori Laporte päätteli, että lukuisat ihon ongelmat olivat seurausta solutason puutostiloista. Ihotautiopin ja kosmetiikan yhdistävässä dermakosmetiikassa tohtori Laporte oli pioneeri, joka oivalsi, että tuotteiden koostumuksiin oli lisättävä elimistöstä puuttuvia ravinteita. 

GERnétic Internationalin tuotteissa kokonaisvaltainen lähestymistapa tarkoittaa, että elimistön soluille tuodaan optimiannoksena ja sopivana yhdistelmänä välttämättömiä ravintomolekyylejä, jotka tukevat ihoa sen uudistumisessa, jotta sen ongelmat korjaantuvat ja näkyvien vanhenemisen merkkien ilmeneminen hidastuu. 


Filosofia

 

GERnétic International – välttämättömiä ravinteita elimistöön ihon kautta.

— Dr. Albert Laporte

 

Galleria


Tutustu kokonaisvaltaiseen kauneusrituaaliin

Soluterapiaan pohjautuva medikosmetiikkasarja GERnéticissä yhdistyy luonnon raaka-aineet, huipputeknologia ja tiede. Ihon omat superfoodit ja yksilöllisesti luodut hoidot löydät vain kosmetologeilta.