Synchro - ravitseva ja uudistava erikoisvoide

Synchro - ravitseva ja uudistava erikoisvoide

0.00

Tuotekoot 30ml & 50ml sekä 50ml+50ml säästöpakkaus

On usein yritetty kopioida – siinä koskaan onnistumatta. Synchron uudistavat aktiiviaineet ravitsevat ihoa ja palauttavat sen elinvoiman. Nimensä mukaisesti se synkronoi ja vahvistaa muiden voiteiden vaikutusta ja nopeuttaa tuloksia. Voide levitetään useimpien muiden voiteiden päälle ja sen voi myös sekoittaa Immuno-naamion kanssa. Voiteen aktiiviaineet virkistävät, ravitsevat ja pitävät yllä ihanteellista solujen uusiutumista. Voiteen uudistavat aktiiviaineet virkistävät, ravitsevat ja pitävät yllä ihanteellista solujen uusiutumista sekäpalauttavat ihon elinvoiman. Synchro on koko Gernéticin perusta; sitä käytetään useiden voiteiden päälle ja sen avulla voidaan hoitaa monia iho-ongelmia. Synchro tehostaa muiden voiteiden vaikutusta ja nopeuttaa haluttujen tulosten saavuttamista. 

Kasvot: ihon pinta kuivuus ja kosteusköyhyys, ikääntynyt iho, epäpuhtaudet, arvet, palovammat, kirurgisten toimenpiteiden jälkihoito, sädehoito, ihottumat, hilseilevä iho, miliumit... Uudistaa kudosta.
Kädet: ikääntyvä iho, ihon pintakuivuus ja kosteusköyhyys, pigmenttimuutokset, arvet, palovammat, ihottumat, psoriasis... Käytä yhdessä Manno-käsivoiteen kanssa. 
Rinnat: ihon pintakuivuus ja kosteusköyhyys, veltostunut iho, venymäarvet, palovammat, arvet... Myös nänneille, tutkitusti turvallinen myös imetyksen aikana. Vähäisessä määrin Synchro myös kiinteyttää rintojen ihoa. Uudistaa kudosta. 
Hiuspohja: vaikeissa ihottuma, alopecia - tai psoriasistapauksissa.
Vartalo: ikääntyvä iho, ihon pintakuivuus ja kosteusköyhyys, veltostunut iho, venymäarvet, arvet, palovammat, ihottumat, psoriasis... Käytä yhdessä erikoisvoiteiden kanssa. 

KOOSTUMUS 

Eri öljyjä: kehäkukka, manteli, mehiläisvaha, mäkikuisma
•Rasvahappoesterit
•B-vitamiiniyhdistelmä, sekä A-, C-, E- ja H-vitamiini
•Luonnonmukaiset botaaniset uutteet, jotka korjaavat ja tasapainottavat kudosta
•Runsaasti hivenaineita ja aminohappoja
•Kalium ja Magnesium 

Synchro kehitettiin alkujaan palovammapotilaiden hoitoon Pariisilaisella palovammaosastolla vuonna 1974. Potilaat, joiden keho oli palamisen seurauksena shokissa, eivät pystyneet imeyttämään suun kautta annettua ravintoa ja tämän vuoksi kehon luonnolliset paranemisprosessit eivät lähteneet käyntiin. GERnétic-sarjan perustaja Tohtori Albert toimi sairaalan johtajana ja päätti kehittää ravintoseoksen, jota imeytettiin ihohuokosten kautta elimistöön. Seos käynnisti potilaiden paranemisprosessit ja tuki kehon vahvistumista. Vaihtoehtoisen lääketieteen seuraava läpimurto oli syntynyt ja näin syntyi yksi maailman suosituimmista voiteista, jonka hoitava teho oli ennennäkemätöntä ja täysin uniikkia. Synchro on erinomainen allergiavoide. Se poistaa punoitusta, lievittää auringon aiheuttamaa ärsytystä ja hoitaa tiettyjä ihottumia ja psoriasista (myös vauvojen vaippaihottumaa.) Voide vahvistaa veltostuneita ja rasittuneita ihokudoksia (raskausarpien ennaltaehkäisy ja hoito.) Soveltuu erinomaisesti myös rintojen ja nännien ihon hoitoon imettäville äideille, voidetta ei tarvitse pyyhkiä pois ennen imetystä. Synchroa voidaan käyttää kaikissa tulehdustapauksissa, myös pahoin tulehtuneen aknen hoidossa yhdessä Immuno-naamion kanssa. Se vahvistaa hiussuonia sekä laskimoiden ja valtimoiden seinämiä ja sitä voidaan näin ollen käyttää couperosa-ihon, verenpurkaumien ja suonikohjujen hoitoon. Kaiken kaikkiaan Synchroa voidaan käyttää kaikissa ihon ongelmatapauksissa, joissa tarvitaan solujen toiminnan elvyttämistä ja kudosten uusiutumista. Synchro vahvistaa elimistön kudosten omaa puolustuskykyä ja hidastaa sen vanhenemista, edistää ihon kykyä parantua allergioista, ihottumista, psoriasiksesta, nopeuttaa palovammojen ja arpien paranemista ja lievittää ihon punoitusta. Suomessa Synchroa suosittelevat myös ihotautilääkärit sekä kirurgit - Synchro on tarjonnut huomattavaa apua myös rintasyöpäpotilaille sädehoidon aiheuttamien palovammojen hoidossa sekä leikkausten jälkihoidossa.

Laporten vinkki! Synchroa kannattaa sivellä aavistuksen verran myös korvalehtiin, solar plexukseen ja jalkapohjiin. Nämä ovat meridiaanien ydinkohtia, joiden kautta voidaan vahvistaa koko elimistöä. 

 

Add To Cart